Поредна жена е убита от мъжа си.Село Ябълчево, община Руен, почерня

...
Поредна жена е убита от мъжа си.Село Ябълчево, община Руен, почерня
Коментари Харесай

Димитър е убил жестоко жена си Калина и е легнал да спи до нея

Поредна жена е убита от мъжа си.

Село Ябълчево, община Руен, почерня от полиция след получен сигнал за грубо ликвидиране на жена. По непотвърдена информация тя е била умъртвена след голям брой порезни рани, като преди това нападателят е опитал да я изгори жива, споделиха съседи от селото пред Флагман.бг. 

Анка Ангелова от Руен, която се показа за близка родственик на Димитър, приказва пред " Флагман " за съдбовния случай.

" Митко е доста добър човек. Хляба от устата си вади. Е, пиеше, само че не е експлозивен. Не знам за какво е умъртвил Калинка ", сподели тя.

Двете деца на Димитър и Калинка, за които се подозираше, че са станали очевидци на убийството, нощес са били при нея, а не в къщата на ужасите, където Калинка е изгубила живота си по извънредно непосилен метод.

Все още не е явен точният час на убийството. Много е евентуално Димитър да умъртвил жена си и цяла нощ да е спал до нея, до момента в който тя издъхвала постепенно в пъклен страдания. По думите на Анка Ангелова, Димитър тази заран отишъл самичък и се предал в полицията, разказвайки за ужасното закононарушение, което е направил, като разказал, че я умъртвил с удари с дърво. 

Веднага по-късно към мястото се насочили полицейски екипи, които разкрили тялото на Калинка с забележими следи от принуждение по тялото и главата.  Трупът на дамата е откаран за аутопсия в правосъдна медицина при УМБАЛ-Бургас. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР